USD SpaceUSD Space
Workplace

Dongbu Street Market Customer Support Center

Public

Dongbu Street Market Customer Support Center

Maximum Space
Using the volume created due to the northern sunlight slant line, an effective and aesthetic mass is designed from a simple mass formed horizontally/vertically, and the storage space is maximized by using the diagonal space as an attic and for storage.

Linked Floor
By composing it with linked and communicated spaces rather than overlapping individual spaces, various spatial impressions are portrayed, and the synergy between programs and harmony between users are promoted.

Community place
An open space that allows users to freely use the space anytime is planned by separating the facilities, such as the cafe or restroom, from the circulation of the facility personnel and by allowing one to directly enter from the outside.

Flag Facade
Considering the relationship with the surrounding facilities, closed areas were planned to prevent privacy invasion, but a diagonal wall was planned as an architectural device for lighting and illumination.

Year
2020
Location
Jungnang-gu, Seoul
Client
Jungnang-gu Office, Seoul
Creative Director
ChangHoon Shin
Functions
Offices, Public
Status
Completed
최근 댓글
    글 목록
    카테고리
    Categories
    Latest Posts

    The right button is not available.

    저작권 보호를 위해 오른쪽 버튼사용을 금지 하고 있습니다.
    The right button is prohibited for copyright protection.

    ⓒUSD Space